Ploieștean, împușcat în cap, în timp ce dormea. Autorul agresiunii: fostul cumnat

Un bărbat din Ploieşti a fost împuşcat în cap de fostul său cumnat care a fugit. Victima a fost transportată la spital, iar agresorul a fost găsit de poliţişti. Pistolul folosit a fost găsit pe un câmp.

”În dimineaţa zilei de 19 iulie, în jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul ca a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce acesta dormea, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcţia capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcţie necunoscută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Prahova.

Sursa citată a prcizat că bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

”În baza cercetările şi investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au reuşit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunităţii în vederea audierii. Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploieşti a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancţionării bărbatului, precum şi măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv”, a mai transmis Poliţia Prahova.

Poliţiştii au precizat că agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.