ALERTĂ. Plumb și Teodorovici, interimari la Transporturi și la Dezvoltare! Iohannis, discuții de ULTIMĂ oră cu Viorica Dăncilă!

Rovana Plumb a fost numită ministru interimar la Transporturi, iar Eugen Teodorovici la Dezvoltare, asta după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat numirea Liei Olguța Vasilescu și a lui Mircea Drăghici la cele două portofolii.

Interimatul lui Plumb și al lui Teodorovici ar fi fost discutat în această dimineață de premierul Viorica Dăncilă cu președintele Klaus Iohannis, iar șeful statului ar fi fost de acord cu aceștia.
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele prin care se constată vacantarea funcţiilor de membri ai Guvernului prin demisia lui Paul Stănescu, la ministerul Dezvoltării şi Lucian Şova, la ministerul Transporturilor.

Administraţia prezidenţială a anunșat joia trecută că preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru constatarea vacanţei unei funcţii de membru al Guvernului prin demisia lui Paul Stănescu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice.

Totodată, preşedintele a semnat decretul de vacantare a postului de ministru al Transporturilor, după demisia lui Lucian Şova.

Cele două ministere funcţionează cu miniştri demisionari de o lună. Premierul a anunţat, în urmă cu două zile, că preşedintele a informat-o că nu va accepta propunerile Lia Olguţa Vasilescu (la Ministerul Dezvoltării) şi Mihai Drăghici (la Transporturi).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *