PNL a început asaltul, pe OUG 114. Orban îi mobilizează pe români împotriva PSD-ALDE-UDMR

Liberalii au trecut la atac și au declanșat război total împotriva OUG 114. Potrivit liderului PNL, Ludovic Orban, liberalii vor da startul unei campanii menită să-i determine pe români să prindă curaj și să se adreseze parlamentarilor din coaliția de guvernare  PSD-ALDE-UDMR în încercarea de a-i determina să voteze împotriva OUG 114. El a mai precizat că acest act normativ este unul”criminal, care pune în pericol dezvoltarea României”

„Am luat decizia de a demara o campanie care să fie adresată către toţi cetăţenii români, campanie care se va derula prin toate mijloacele de comunicare posibile, atât prin media, cât şi prin online, de asemenea prin campanie directă către cetăţeni pentru a determina cetăţenii să se adreseze către fiecare parlamentar din coaliţia de guvernare PSD-ALDE-UDMR, astfel încât să le comunice dorinţa de a vota împotriva Ordonanţei 114. Efectele OUG 114 sunt catastrofale şi vor înrăutăţi viaţa fiecărui român. Fiecare cetăţean va fi obligat să plătească taxe şi impozite locale mai mari, la nivelul plafonului maxim, ca urmare a OUG 114, fără ca la baza deciziei de stabilire a impozitelor şi taxelor să fie hotărâri ale consiliilor locale sau ale consiliilor judeţene”, a declarat Orban, luni, după BPN al PNL.

Liderul PNL a mai precizat că după ce vor intra în vigoare prevederile OUG 114, ratele românilor la bănci vor crește, la fel cum vor crește și prețurile pentru energia electrică, gaz şi energia termică.

” Prin OUG 114 se va desfiinţa și Pilonul 2 de pensii, visul PSD-ALDE de a naţionaliza pilonul 2 de pensii va fi pus în practică, pentru că nicio firmă privată dintre cele care administrează astăzi Pilonul 2 nu va mai rămâne în piaţă, va renunţa la administrarea acestor bani, pentru că sunt impuse în ordonanţă condiţii care îi împiedică să îşi menţină profitabilitatea şi care vor determina întârzierea recuperării investiţiilor făcute pe perioade de 40 – 50 de ani”, a mai spus Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *