PNL atacă primăriile, după dezastrul făcut de ploaia înghețată: ‘Bucureștiul arată ca după un tsunami în Alaska’

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, îngrozit de ravagiile făcute în București de ploaia înghețată, atacă dur primăriile și modul delăsător în care au gestionat situația.

„Firea si primarii de sector impreuna cu sinecurile si pilele lor de la ADP au facut „punte” de ziua Unirii Principatelor si admira spectacolul naturii de pe partiile din tara sau din Austria.

Intre timp, dupa o ploaie inghetata, Bucurestiul arata ca dupa un tsunami in Alaska iar primarii Capitalei sunt dati ca si disparuti. Apelurile la 112 din Bucuresti au blocat astazi sistemul national de urgenta.

Fiecare primarie de sector are propriul serviciu de administrare a domeniului public cu bugete indestulatoare, cu sute de angajati si directori, sinecuri si pile de partid sustinute  #FireaPSD.

Insa, pentru sute de masini avariate, tramavaie deraiate, autobuze defecte si blocate, pentru mii bucuresteni fara energie electrica sau caldura, nu a fost nimeni astazi sa raspunda.

Nu mai vorbesc de instalatiile de lumini care nici la o luna de la Craciun nu au fost stranse. Iar acum, sub ploaia inghetata, cantaresc zeci de kilograme si au devenit un adevarat pericol public pentru bucuresteni. Stau sa cada in orice moment peste un trecator sau peste o masina in trecere pe sub ele.

Pur si simplu, administratia #FireaPSD este un dezastru pentru Bucuresti mai mare decat o calamitate naturala.”,  a scris Dancă într o postare pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *