PNL în degringoladă: Doi parlamentari părăsesc grupul PNL și se alătură disidentului Orban

Doi parlamentari PNL au anunțat miercuri, în plen, că părăsesc grupurile parlamentare al PNL. Este vorba de senatorul PNL Ovidiu Florean și deputatul PNL Alexandru Kocsis care au declarat de la tribuna Camerei pe care o reprezintă, dezafilierea din grupul PNL de la Senat și respectiv Camera Deputaților. Gestul celor doi vine după ce fostul lider PNL, Ludovic Orban a anunțat că părăsește grupul parlamentar al PNL.

Deputatul PNL, Alexandru Kocsis a anunțat de la tribuna plenului că părăsește grupul parlamentar PNL dar nu demisionează din partid.

Concomitent, în debutul ședinței de plen de la Senat, Ovidiu Florean și-a anunțat dezafilierea de la grupul parlamentar PNL. „Motivul este atitudinea colegilor mei de obediență față de Iohannis care au girat dezastrul sanitar. Iohannis l-a sprijinit pătimas pe domnul Cîțu. Până si parteneriatul Iohannis-Cîțu s-a încheiat la trei săptămâni. La noi poporul a fost sacrificat pentru un amărât capital de imagine”, și-a motivat gestul senatorul PNL.

Dezafilierea celor doi parlamentari PNL vine după ce fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban și-a anunțat marți, în plenul Camerei Deputaților, demisia din grupul parlamentar al PNL, spunând că „încă” nu pleacă și din partid. „Din păcate, astăzi nu am altă soluție pentru onorarea obligațiilor morale decât de a mă despărți, sper temporar, de colegii mei liberali”, a afirmat Ludovic Orban, care a lansat noi atacuri la adresa succesorului său la șefia PNL, Florin Cîțu, și a „chiriașului” de la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *