PNL pune Primăria Capitalei în brațele Gabrielei Firea. Dancă: ne dorim un candidat propriu al Partidului Naţional Liberal

Ionel Dancă a declarat, luni, întrebat dacă PNL ar putea susţine un candidat din partea USR-PLUS pentru Primăria Bucureşti, că liberalii îşi doresc un candidat propriu şi că nu au existat încă discuţii cu alte partide pe tema alegerilor pentru Primăria Bucureşti.

„Nu am avut o discuţie în acest sens. Aşa cum s-a exprimat deja preşeditnele organizaţiei PNL Bucureşti, doamna Violeta Alexandru, noi la nivelul oraşului Bucureşti ne dorim un candidat propriu al Partidului Naţional Liberal”, a spus Ionel Dancă, şeful Cancelariei prim-ministrului, chestionat despre o eventuală susţinere a unui candidat din partea USR-PLUS pentru Primăria Capitalei.

Liderii Alianţei USR-PLUS au afirmat că vor discuta cu reprezentanţii PNL pentru desemnarea unui candidat comun la alegerile locale de anul acesta, a anunţat, luni, deputatul Ionuţ Moşteanu, purtător de cuvânt al Alianţei.

Nicuşor Dan este candidat independent susţinut de USR Bucureşti la Primăria Capitalei.

Şi Gabriela Firea a anunţat că va candida pentru un nou mandat de primar general. La rândul său, Vlad Voiculescu este candidatul desemnat de PLUS.

Theodor Paleologu va candida la PMB din partea PMP, însă a spus că îl va susţine pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei, dacă nu se va reveni la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *