PNL se pregăteşte să o dea AFARĂ pe sluga PSD Renate Weber: Se cere revocarea din funcţia de Avocat al Poporului

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a solicitat, miercuri, în plenul Parlamentului, convocarea Comisiilor juridice pentru a lua în dezbatere cererea liberalilor de revocare a Renatei Weber din funcţia de Avocat al Poporului. Ulterior, acesta a anunţat pe Facebook că „Renate Weber se pregătește să plece acasă”, adăugând ironic – „O doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm”.

„Vă solicit ca membrii Comisiei juridice să se întrunească să discute solicitarea de revocare din funcţie a Avocatului Poporului.

Arătaţi că vă pasă şi lăsaţi comisiile să se întrunească, să ia în dezbatere solicitarea PNL de revocare din funcţie a doamnei Renate Weber”, a spus Roman. El a susţinut că, din cauza acţiunilor Avocatului Poporului, „peste 5.000 de persoane infectate au fost lăsate pe străzi şi Guvernul a fost lăsat fără instrumentele necesare” pentru a lua măsuri împotriva răspândirii epidemiei de COVID-19. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a precizat că, potrivit regulamentului, solicitarea trebuie să intre mai întâi în şedinţa Birourilor permanente. În 22 iunie, liberalii au depus la Parlament o cerere de revocare din funcţia de Avocat al Poporului a Renatei Weber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *