Poliţia a fost solicitată la locuinţa ducelui şi ducesei de Sussex din sudul Californiei de nouă ori

Poliţia districtului din Santa Barbara a fost solicitată de nouă ori la reşedinţa prinţului Harry şi a lui Meghan Markle din Montecito, potrivit The Guardian. În iulie, poliţiştii au fost solicitaţi de patru ori, o dată telefonic iar celelalte au fost activări de alarmă, toate la primele ore ale zilei, potrivit datelor făcute publice de agenţiile de ştiri. Şi în noiembrie, anul trecut, a fost declanşată alarma la locuinţa celor doi.

În Ajunul Crăciunului, poliţiştii au fost chemaţi după ce un bărbat le-ar fi încălcat proprietatea. Poliţiştii au revenit la locuinţă de Boxing Day, după un apel considerat „încălcare de proprietate”. Nickolas Brooks, 37 de ani, a fost reţinut sub acuzaţia de încălcare a proprietăţii care s-a dovedit falsă şi ulterior eliberat.

Cel mai recent apel a fost pe 16 februarie, fiind o activare a alarmei. Niciun reprezentant al ducilor de Sussex sau Poliţia nu a comentat.

Problemele legate de securitate ale cuplului au ajuns în prim-plan după interviul lor cu Oprah Winfrey în martie, scrie The Giuardian, preluat de news.ro.

Meghan, care este însărcinată, a spus că a trimis scrisori familiei lui Harry solicitând să le fie asigurată în continuare protecţia personală, invocând faptul că a primit ameninţări cu moartea.

Cuplul a dezvăluit că a pus în aplicare „aranjamente de securitate finanţate privat” pentru mutarea lor în SUA după ce preşedintele Donald Trump a afirmat că nu va plăti pentru protecţia lor. Acum, nemaifiinf membrii activi al familie regale britanice, cei doi sunt responsabili de managementul şi costul protejării lor.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *