Poliția care asistă pasivă la distrugerea corturilor USR din București

Dacă o astfel de acțiune ar fi avut loc împotriva afișajului electoral al PSD-ALDE, ar fi urlat ca nebunii că e o campanie violentă, plătită de Soros, și executată de criminalii care îl caută prin hoteluri pe Dragnea. Imediat, toată poliția, poliția locală, jandarmeria ar fi păzit prețioasele afișe pe care se găsesc mesajele PSD.

„Noaptea, ca hoții, ne-au distrus corturile din București și mai multe prisme cu afișajul Alianței 2020 USR PLUS. A fost o operațiune coordonată de vandalizare a corturilor și panourilor Alianței.Ne luptăm în aceste alegeri cu un adversar care are de zeci de ori mai multe resurse. Noi compensăm prin muncă, entuziasm, profesionalism, calitatea candidaților și a ideilor propuse, compensăm prin foarte mult voluntariat și prin donații de la cei care ne susțin.

Cu cât Alianța crește, cu cât mesajul nostru ajunge mai departe și la mai mulți cetățeni, cu atât le e mai frică de noi și vor să ne oprească prin cele mai murdare metode. Așa sunt ei, o mafie de hoți care distrug totul în jur. Noi punem corturi și ei ni le taie. Noi lucrăm cu voluntari, ei lucrează cu cuțitari.

E o luptă murdară în care noi toți trebuie să ne punem resursele la comun în așa fel încât să ajungem să luptăm de la egal la egal”, au scris Dacian Cioloș și Cristian Ghinea într-un mesaj comun pe Facebook, distribuind un clip al Alianței 2020 cu panourile și corturile distruse.

Nefiind vorba de PSD-ALDE, nimeni nu spune nimic! Deși e un incident minor, el arată o stare de fapt: doar PSD-ALDE au drepturi, restul nu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *