Poliția păzește interlopii la nunți, botezuri, înmormântări, iar în București oamenii sunt omorâți pe stradă

Un tânăr a murit, marți, după ce a fost înjunghiat cu un cuțit de către un alt tânăr cu care se certase într-o sală de forță. Incidentul a avut loc pe stradă, în sectorul 3 al Capitalei.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei, în zona Răcari, după ce conflictul între cei doi ar fi pornit într-o sală de forță, potrivit unor surse judiciare. Victima ar fi fost lovită de mai multe ori cu un cuțit/

Ambii tineri implicați în conflict au în jur de 20 de ani.

Inițial, Poliția Capitalei anunțase că tânărul a fost rănit. La fața locului a intervenit un echipaj medical, care a încercat fără succes, timp de aproximativ o oră, resuscitarea tânărului.

Anunțul Poliției Capitalei:

„Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit.
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă un tânăr pe care l-au condus la sediul subunității.
De asemenea, la adresă s-au deplasat echipaje de prim ajutor, care au acordat îngrijiri bărbatului rănit. În pofida eforturilor medicale, tânărul a decedat. Trupul neînsuflețit urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.
Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, pentru infracțiunea de omor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *