Poliția Rutieră Se Face De Râs: Este O Situație Inedită Pentru Noi!

Poliția Română a făcut în această după amiază precizări în scandalul plăcuțelor de înmatriculare care conțin un mesaj ofensator la adresa PSD. Șoferul a rămas fără permis și fără plăcuțele de înmatriculare și acuză Poliția că a făcut un abuz, întrucât a intrat legal în țară.

Numerele provizorii sunt valabile doar pe teritoriul țării și nu pot fi folosite fără accept pe teritoriul țării noastre, spun polițiștii.

Ei au admis că legea îi depășeste: Este o situație inedită!, a spus reprezentantul Poliției Rutiere. El a spus că se vor lua măsuri față de echipajele anterioare care nu au dispus sancționarea șoferului. Polițiștii au reclamat și faptul că numărul de înmatriculare nu conținea și cifre așa cum prevede legislația.

Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei a anunțat că bărbatul care conducea autoturismul cu numărul de înmatriculare M..E PSD s-a ales cu un dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România. Bărbatul a rămas fără permis și fără numerele de înmatriculare.

„Astăzi, în jurul orei 06.00, un echipaj de poliție al Brigăzii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani.Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanșării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situației juridice în ceea ce privește regimul de înmatriculare și circulație și a vehiculului pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România”, faptă prev. și ped. de art. 334, alin. (4) din Codul Penal. În continuare, polițiștii subunității noastre efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea situației de fapt și a regimului de circulație internațională pe teritoriul statelor Uniunii Europene”, a transmis prin intermediul unui comunicat de presă Brigada Rutieră. Autoturismul ar deține, conform Poliției, un alt număr de înmatriculare fașă de cel cu care circula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *