Poliția și-a făcut datoria…față de Dragnea: dosar penal pentru șoferul cu mașina cu numere anti-PSD!


Poliția Pomână poate fi felicitată de liderii PSD pentru rapiditatea cu care a rezolvat marea problemă a mașinii cu numere împotriva partidului aflat la putere. După o investigație ca la carte și un schimb operativ de date cu autoritățile din Suedia, subordonații ministrului Carmen Dan au deschis un dosar penal pe numele șoferului care conducea o mașină cu numărul ”M…PSD” pentru conducerea unui autoturism ale cărui plăcuțe nu sunt valabile pe teritoriul țării noastre, scrie Ziarul de Craiova.

Astfel, poliția susține că autoritățile suedeze au confirmat, printr-o adresă oficială, că adevăratele numere ale mașinii sunt RSD059, singurele care sunt acceptate pe drumurile altor țări, iar cele alese de șoferul român pot fi utilizate doar în Suedia.

Răzvan, bucureșteanul care conduce autoturismul Audi cu acest număr fost vineri seara în Craiova, scrie sursa citată. Acesta și-a achitat taxa de parcare pe un loc în fața primăriei și a așteptat ca trecătorii să își facă poze cu mașina sa.

Polițiștii craioveni l-au oprit în trafic înainte sa părăsească orașul, l-au legitimat, și acum fac demersuri pentru întocmirea dosarului penal.

”Se prevede că numere de înmatriculare mai sus menționate sunt valabile doar pe teritoriul național al acestui stat și nu sunt valabile pe teritoriul altor țări. Totodată, în aplicația EUCARIS numărul de înmatriculare permanent al autoturismului de mai sus este RSD059”, au transmis oficialii MAI către toate inspectoratele de poliție județene, Brigada Autostrăzi și Direcția Generală de Poliție a municipiului București.

Șoferul a ajuns și în atenția presei internaționale, după ce fotografiile cu autoturismul său au devenit virale pe rețelele sociale. Euronews a relatat săptămâna trecută despre românul care a pus pe numărul mașinii ”M…PSD”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *