Politician Român Prins La Furat În SUA!

George Piha, unul dintre candidații la Primăria Pantelimon în 2016, a fost arestat în New York, după ce a prins la furat. Presa de peste Ocean relatează că politicianul este acuzat că a tâlhărit mai multe persoane de la care a luat cărți de credit, telefoane mobile şi alte dispozitive electronice în valoare de câteva mii de euro.

Polițiștii din Bethlehem, New York, au transmis că George Piha, în vârstă de 50 de ani, este acuzat că a furat, în ultimele 48 de ore înainte de capturare, cărţi de credit şi echipamente electronice în valoare de 10.000 de dolari. Când merega la furat, Piha se deghiza în femeie, asupra lui fiind găsită o perucă. Deghizat în femeie intra în sălile de sport și lua tot ce apuca. Conform autorităților americane, George Piha acâiona în Albany, Saratoga, Rensselaer, Erie, Monroe, Onondaga și Oneida.

Când a fost prins, Piha a mințit autoritățile americane și le-a spus că este din Middle Village, un cartier din Queens. Ulterior, în urma cercetărilor făcute de anchetatori, s-a stabilit că politicianul român a ajuns recent în S.U.A., după ce a plecat din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *