Polițistă gravidă, trimisă să aplaneze un conflict. A scăpat doar trasă de păr și cu uniforma ruptă, după ce a folosit spray ul lacrimogen – VIDEO

Membri ai Sindicatului National al Politistilor si al Personalului Contractual protesteaza joi 16 Martie 2017, in fata ministerului Muncii din Bucuresti, ca urmare a nemultumirilor sindicalistilor, privind nerespectarea legii si de neaplicarea corecta a salarizarii in Ministerul de Interne. ANDREEA ALEXANDRU/MEDIAFAX FOTO

O polițistă din Argeș, însărcinată în cinci luni, a scăpat ca prin urechile acului, doar trasă de păr și cu uniforma ruptă, din misiunea la care au trimis-o șefii ei.

Potrivit Poliției Argeș, membrii unei familii din Vulturești s-au luat la ceartă, iar o femeie a leșinat, astfel că a fost chemată ambulanța. La fața locului a mers și o patrulă din cadrul Secției de Poliție Rurală Hârtiești, formată dintr-un polițist și o polițistă.

În timp ce i se acordau îngrijiri medicale persoanei care a leșinat, o altă femeie a încercat să urce în ambulanță pentru a o lovi pe cea care primea îngrijiri medicale. „Polițista a împiedicat agresiunea, asigurând securitatea echipajului medical și a femeii care solicitase îngrijiri medicale”, spun polițiștii, potrivit mediafax.ro.

Polițista, însărcinată în luna a cincea, a fost trasă de păr, iar uniforma i-a fost ruptă. Ca să scape, ea a folosit spray-ul iritant-lacrimogen din dotare.

„Niciuna dintre persoanele implicate nu a suferit leziuni și nu au fost înregistrate pagube materiale. Ulterior evenimentului, polițista a fost consultată de un echipaj medical, care a constatat că aceasta nu a suferit leziuni”, arată Poliția Argeș. Conflictul a avut loc în urmă cu câteva zile. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, pentru ultraj, cel care a agresat polițista fiind arestat preventiv.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *