Polițista Își Cere Scuze „Pulifricilor”

Poliţista din Huşi care a postat un mesaj jignitor la adresa contribuabililor, numindu-i pulifrici, face obiectul unei anchete disciplinare la nivelul IPJ Vaslui. Inspectoratul urmează să decidă până la finele acestei săptămâni ce decizie va lua în cazul polițistei Maria Chetran și dacă aceasta va fi sancționată. Preventiv, văzând valul de critici, polițista și-a cerut scuze contribuabilor, susținând că ar fi fost înțeleasă greșit.

Conducerea IPJ Vaslui s-a autosesizat în acest caz, după valul de indignare stârnit în mediul online, după ce poliţista Maria Chetran a postat un mesaj pe Facebook, prin care transmitea că nimic nu o enervează mai mult „decât pulifricii ăştia care fac afirmaţia că îmi plătesc mie salariul”. „Că e unul prost acolo sus, nu înseamnă că sunt toţi. Să faci afirmaţia că-mi plăteşti mie salariul, tu.. contribuabilul cinstit, deja îţi arată gradul de IQ. Sub 30, ca Veorica. Şi dacă tot am în listă pulifrici din ăştia care îmi plătesc mie salariul, de ce plm (pacea liniştii mele) nu ieşiţi voi cu capul sus din lista mea de Facebook, ca să nu mă cobor eu sub nivelul de IQ 30 al Veoricai şi să vă şi nominalizez?”, a scris Maria Chetran pe Facebook, subliniind că este mândră că este poliţistă. Ea a postat alăturat mesajului o poză în care apare îmbrăcată în polițistă.

După câteva ore, pe fondul criticilor primite, poliţista a şters mesajul şi a încercat să remedieze situaţia postând un nou mesaj. „Întrucât mesajul anterior a fost înţeles greşit, deşi am explicat contextul, rog toţi contribuabilii să-mi accepte scuzele”, a spus Maria Chetran. Ulterior, femeia și-a șters pagina de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.