Polițiștii au făcut percheziții la  samsarii de  mașini din Ilfov și Dâmbovița. Trei persoane au fost  duse  la audieri și una  reținută,  toate fiind acuzate că dispăreau  cu avansul încasat de la clienți

Vineri, polițiștii din Ilfov  au  făcut  4 percheziții, într-un dosar în care mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înșelat o serie de  clienți, cărora le promiteau mașini, încasau avansul și apoi dispăreau, potrivit mediafax.ro. În acest dosar se fac cercetări pentru înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals intelectual.

Polițiștii au făcut vineri trei percheziții în Ilfov și una în Dâmbovița la domiciliile unor persoane și sediul unei societăți comerciale, potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov.

În perioada iulie 2015 și până în prezent, suspecții au indus în eroare mai multe persoane vătămate, cărora le promiteau intermedierea în vederea achiziționării unor autovehicule dorite, acestea fiind afișate pe site-ul uneia dintre societățile pe care le dețineau.

În acest sens, suspecții încheiau contracte de închiriere cu persoanele vătămate, după care încasau sume de bani, cerute cu titlu de avans. „În momentul în care persoanele vătămate solicitau livrarea autovehiculelor sau restituirea sumelor de bani achitate, persoanele bănuite nu mai răspundeau la telefon și își schimbau în mod constant sediile societății”, se arată în comunicatul IPJ Ilfov.

În urma perchezițiilor, trei persoane au fost duse la audieri și au fost ridicate mai multe documente contabile și înscrisuri, precum și ștampile ce aparțin societății respective.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 350.000 de lei. Un bărbat de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *