Poliţistul Pedofil, Faţă În Faţă Cu Familiile Victimelor!

Poliţistul pedofil Eugen Stan a cerut la primul termen al procesului să fie pus în liberate. În plus, el cere să fie expertiyat psihiatric şi nu recunoaşte nici una dintre acuyaţii. Eugen Stan și familiile copiilor agresați de acesta au stat pentru prima oară, de la izbucnirea scandalului, față în față.

Culmea, Stan a fost extrem de calm şi a povestit varianta sa. „M-am uitat la fetiţă şi mi s-a părut că este simpatică, motiv pentru care m-am aplecat la nivelul ei, am întrebat-o dacă merge la şcoală sau la grădiniţă iar ea mi-a răspuns că merge la grădiniţă. Am început să o pup părinteşte pe frunte şi pe obraji pe fetiţă, după care l-am pupat şi pe băieţel pe obraz”, susţine Eugen Stan, care a precizat că în acea zi îşi luase liber pentru a rezolva nişte probleme personale. Poliţistul nu recunoaşte nici în ruptul capului că ar fi pupat fetiţa pe gură şi spune că poate din greşeală, în schimb mama micuţei a declarat instanţei că aceasta este afectată şi acum deşi au trecut opt luni de la incident.

Eugen Stan este acuzat de molestarea a 18 victime cu vârste între 5 şi 38 de ani.

Fostul poliţist a fost prins după ce a agresat doi fraţi, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi pe fratele ei de 9 ani în liftul blocului în care locuiau în cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 agresiuni sexuale. O femeie îl acuză că în anul 2016 a urmărit-o în scara blocului unde ar fi intenţionat să o agreseze sexual. Atunci poliţistul se afla în uniforma de serviciu, conform soţului femeii care, de altfel, l-a şi prins atunci şi l-a reclamat, însă colegii lui nu i-au făcut nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *