Pomohaci, căutat de judecători prin spitale! Fostul preot sfidează instanța

Noi probleme pentru Cristian Pomohaci! Fostul preot a refuzat să se prezinte în fața judecătorului, după ce a fost emis un mandat de aducere pe numele său, invocând probleme de sănătate.

Judecătorii de la Tribunalul Mureș l-au citat pentru a patra oară pe Cristian Pomohaci pentru confirmarea acordului de recunoaștere a vinovăției în dosarul de evaziune fiscală în care este inculpat. Se pare că magistrații s-au săturat de scuzele lui Pomohaci, care la ultima ședință a invocat probleme medicale, susținând că este în spital.

În schimb, conturile de socializare ale acestuia îl arată pe la diverse spectacole sau invitat pe la televiziuni. Judecătorii au emis o adresă către Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov pentru a se comunica dacă Pomohaci a fost sau este internat în acestă unitate medicală.

De asemenea, judecătorii vor să știe în ce perioadă a avut loc internarea, cine este medicul care l-a supravegheat pe interpret și care a fost scopul internării. Următorul termen, în care Pomohaci trebuie să se prezinte însoțit de un polițist a fost fixat în luna aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *