Pomohaci Se Recomandă Din Nou Preot!

Cristian Pomohaci, preotul caterisit după ce au apărut acuzaţii de corupere de minori, şochează din nou. Acesta nu o duce deloc rău, primeşte invitaţie după invitaţie la concerte, ba, mai mult este prezentat ca „părintele Pomohaci”, deşi Biserica Ortodoxă Română i-a interzis să mai folosească imaginea BOR.
Fostul preot Cristian Pomohaci apare pe lista artiştilor care vor concerta la Zilele Oraşului Ghimbav, judeţul Braşov. El este prezentat ca „Părintele Pomohaci” ! Acesta va susţine un concert de aproximativ o oră duminică, la 16.30.
Anul acesta, Zilele Orașului Ghimbav se vor desfășura în perioada 6 – 8 iulie, sub semnul Centenarului României. Preotul cântăreţ Cristian Pomohaci a zguduit din temelii Biserica Ortodoxă Română în urmă cu un an când în spaţiul public au apărut acuzaţii de pedofilie la adresa sa. Mai mult, Parchetul a început o anchetă împotriva fostului cleric pentru corupere de minori, dar şi pentru evaziune fiscală întrucât nu ar fi declarat mai multe imobile pe care le avea închiriate.

Biserica Ortodoxă Română a reacționat, iar Cristian Pomohaci a fost caterisit şi nu mai are dreptul să slujească în biserică sau să poarte haine preoţeşti. Pomohaci slujea la biserica din Moșuni din 1999 și a continuat să oficieze slujbe, cu toate că în 2004 a divorțat de soţie, lucru interzis în rândul clericilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *