Ponta ar colabora cu PSD, dar numai după stârpirea…teleormanizării

 

 

Șeful Pro România, Victor Ponta, a declarat, vineri, la la reuniunea regională Pro România, de la Iaşi, că formațiuneaq sa politică va colabora cu PSD doar dacă se renunţă la „teleormanizarea” partidului, iar Dragnea şi Dăncilă sunt schimbaţi din funcţii. În opinia sa, astfel, s-ar produce democratizarea partidului.

„Eu spun un lucru pe care l-au înţeles, sper, toţi PSD-iştii buni care au rămas în PSD. Dacă ei pot să-i schimbe pe Dragnea, pe Dăncilă, să deteleormanizeze partidul, să-l ducă într-o direcţie social-democrată europeană, atunci da, putem să colaborăm, să facem proiecte comune, să ne sprijinim. Dar după cum se vede nu pot, iar teleormanizarea s-a dus şi în teritoriu. Şefii de filiale pe care Dragnea i-a pus prin judeţe sunt interimari. Nu-i lasă să se aleagă, iar aceşti oameni se comportă ca mici Dragnea în teritoriu şi asta îndepărtează electoratul şi creează o mare dezamăgire”, a precizat Ponta.

Liderul Pro România a afirmat că gradul de ură al românilor faţă de Dragnea este mai mare decât cel faţă de Traian Băsescu, când acesta din urmă era preşedinte, susţinând că peste tot unde merge este întrebat de oameni „Când scăpăm de Dragnea?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *