Ponta, atac DEVASTATOR la Fifor şi Dăncilă: Apostolul Mihai vă va jura că doamna Dăncilă e o rudă din Videle a lui Iisus și poate face o minune!

Liderul PRO România , Victor Ponta, a avut un atac exploziv la adresa premierului Viorica Dăncilă şi a oamenilor din jurul său. El l-a numit pe Mihai Fifor – Apostolul Mihai.

„Vorbim despre un guvern care nu mai există și orice ar face azi mâine își încetează activitatea. Eu zic să o încetăm de azi, boală lungă, moarte sigură. Pentru faptul că în noiembrie 2016 nu am rămas la guvernare nu am pierdut alegerile. Astăzi mai stați o lună la guvernare ca să pierdeți următoarele zece runde de alegeri.

Doamna Dăncilă mi-a spus că în septembrie vine în Parlament cu un Guvern nou. Am uitat să întreb în ce an, că mereu cu doamna Dăncilă e problemă cu cifrele. O să ajungem ca în 2009 când nu am avut guvern și apoi s-au tăiat salariile. Nu am auzit niciodată ca un prim- ministru să sune 100 de parlamentari să le spună că vor fi minișitri. Mâine va trebui să facă o minune, ca în Biblie cu peștii și pâinile. Apostolul Mihai vă va jura că doamna Dăncilă e o rudă din Videle a lui Iisus și poate face o minune”, a izbucnit Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *