Ponta, atac la Dăncilă pe  subiectul autostrăzilor: ‘Cu MINCIUNI şi HOŢII nu ai cum să construieşti nimic’

După ce social-democrații au anunțat, cu surle și trâmbițe, începerea lucrărilor la prima autostradă din Moldova, iar premierul Dăncilă a afirmat că guvernele PSD au făcut cei mai mulţi kilometri de autostradă, fostul premier și actual lider Pro România, Victor Ponta, a ținut să îi dea replica. Într-o postare pe Facebook, el îşi acuză adversarii politici de miniciuni şi hoţie și  prezintă o statistică a lucrărilor care se datorează guvernului condus de el.

„Azi in Romania se guverneaza intr-un singur fel – cu MINCIUNA si HOTIE !

Dupa ce au anuntat ca au inceput Autostrada Iasi – Targu Mures s-au dus la Centura Bacaului (care nu e la regim de Autostrada si care se licitase si incepuse inca din 2015) – acum guvernantii nostri au disparut de pe santier!

Au fost ocupati sa foloseasca milioanele de euro pe care le primesc de la Bugetul de Stat ca sa raspandeasca pe internet o alta MINCIUNA – ca suceveanul care a a facut 1 metru de Autostrada este in poze cu Iohannis!

Azi s-a apucat si biata doamna Dancila sa citeasca mesajele de Partid / l-a certat pe Stefan Mandachi si a spus ca “Guvernele PSD” au facut 500 km de autostrazi! Doamna Viorica – Guvernele PSD care au facut sunt Guvernul Nastase – 97 km , Guvernul Victor Ponta (securistul, tradatorul, masonul etc) – 338 si Guvernul Tudose (alt tradator si securist) / dvs ati inaugurat in 2018 doar 56 de km demarati de Ponta si Sova.

In perioada 2012-2015 am construit mult prea putine autostrazi si imi reprosez acest lucru / am facut multe greseli / l-am avut impotriva cu toate fortele sale pe Traian Basescu (sprijinit de Kovesi dar si de prostia PNL)! Sigur se putea face mai mult!

Dar – am Finalizat și dat în exploatare A3 București – Ploiești, A2 București – Constanța și A1 Sibiu – Deva;

Licitat, contractat și în execuție (sau finalizat):

  1. A1 Nădlac – Arad / 38 kilometri / loturile 1 și 2 reziliate (din cauza dosarului penal Romstrade) relicitate și semnate contractele începând cu 2013 (lotul 1) și lotul 2 (2014);
  2. A1 Lugoj – Deva 72 Km, finalizat licitația în august 2013, ordin începere lucrări în Noiembrie 2013;
  3. A3 Câmpia Turzii – Târgu Mureș 52 km contracte semnate în iulie 2014;
  4. A3 Nadaselu – Mihăiești 17 km și Suplacu De Barcău – Borș 64 km semnate contracte în mai 2015;
  5. A10 Sebeș – Turda 70 km semnat contract în decembrie 2013;

Cu MINCIUNI si HOTII nu ai cum sa construiesti nimic – trebuie sa avem la guvernare oameni onesti, care au realizat lucruri si au invatat din greseli!

Noi, cei de la PRO Romania, ne pregatim pentru asta”,  a scris Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *