Ponta, avertisment pentru Olguța Vasilescu: Dragnea îi va rupe gâtul pentru că are mai mulți neuroni decât el

Olguța Vasilescu, fost colegă din PSD a lui Victor Ponta a fost avertizată de acesta asupra pericolului care o paște din partea lui Dragnea, după ce unii social-democrați au spus că văd în ea un potențial candidat la prezidențiale.

”Eu cred că Dragnea îi va rupe gâtul foarte curând. Îl cunosc pe Dragnea. Oricine are mai mult decât un neuron, e un pericol pentru Dragnea. Olguța are multe defecte, dar are mai mulți neuroni.”, a spus Ponta, luni seara, la TVR 1.

El a lansat atacuri și la adresa lui Liviu Dragnea, dar și a celor care au ajuns acum la conducerea PSD, spunând că îl consideră ”sinistru” pe Codrin Ștefănescu.  Ponta a mai declarat că, după valul de plecări din PSD, la conducerea partidului au ajuns politicieni fără vechime în formațiunea politică, oameni proveniți din alte partide.

”Nu prea mai sunt pesediști în PSD! Ce treabă are Codrin Ștefănescu de la PRM, Vâlcov de la PDL? Ei erau și pe vremea mea, dar nu erau șefi. Pesediștii sunt dați afară acum.

PSD primește 35 de milioane de euro de la stat. Nici dacă vinzi droguri, nici dacă vinzi arme, nici dacă devalizezi bănci, nu faci profit de 50 de milioane de euro.

Dragnea nu are viză de SUA. Poate e mai bine pentru el că nu are viză. Procurorul din New York instrumentează un dosar referitor la cei care au dat bani ca să fie prezenți la învestirea lui Donald Trump.”, a declarat  Ponta la TVR 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *