Ponta: Dragnea și-a rezolvat problema, nu îl mai interesează amnistia

Fostul premier al României și actual lider al Pro România, Victor Ponta, a declarat, la Realitatea TV, că pe Liviu Dragnea nu îl mai interesează amnistia și nu mai are nicio importanță pentru el dacă Guvernul Dăncilă va mai da sau nu controversata OUG privind amnistia și grațierea.

„Eu cred că lui Liviu Dragnea nu-i mai pasă de amnistie. Îl cunosc  foarte bine.  Este convins că nu-i va lua nimeni România din mâini.  Nu cred că lui Liviu Dragnea dă amnistia. El a spus: eu mi-am rezolvat problema. Ați văzut completul acela de cinci? N-am auzit niciodată ca CSM-ul să desemneze un complet de judecată. Nu există în lege așa ceva. Nu există nicăieri! PSD speră să le rezolve și lor problema. N-au altă soluție”, a spus Ponta, la Realitatea TV.

Referitor la discursul recent al fostului său coleg de partid, LiviuDragnea,  șeful Pro România nu a ezitat să-l compare pe acesta cu liderul din Venezuela.

„România are acum o ideologie. În acest moment noi avem filosofia care a fost aplicată într-o singură țară din lume și anume Venezuela.  Liderul de acolo a zis: naționalizăm, dăm afară americani, capitaliștii, băncile. Cred că pe domnul Dragnea ideea că dă faliment nu-l deranjează deloc și îl interesează să-și rezolve – citez – ‘problema’. Poate și lui Darius Vâlcov și alții. După care ce le mai puteți face?”, a conchis Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *