Ponta îi acuză pe Dragnea și Dăncilă că au trădat interesul național

Fostul premier al României și actual lider al Pro România, Victor Ponta, a făcut o postare pe Facebook în care susține că scenariul mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim poate fi considerat un act de trădare a interesului național.

”TRADAREA intereselor nationale ale tarii = asa se numeste initiativa oricarui om politic din Romania care , pentru interesele lui personale meschine, sa ne puna sa in conflict cu Uniunea Europeana sau cu Statele Unite ale Americii / interesul nostru national este sa ne intarim apartenenta la UE si Parteneriatul Strategic cu SUA – niciodata nu trebuie sa renuntam la una din aceste dimensiuni ; si nimeni din SUA sau UE nu ne-a cerut asa ceva!

Relatia Romaniei cu Statul Israel este extrem de importanta si benefica – la fel este insa relatia tarii noastre cu tarile arabe !!! Nimeni nu ne-a cerut sa sa tinem cu o singura parte – nimeni nu asteapta o asemenea decizie care este impotriva interesului nostru national!

Niste ticalosi paranoici si slugile lui analfabete distrug principii ale Romaniei si respectul castigat de la Nicolae Titulescu pana azi! Acestia sunt un adevarat pericol pentru Romania! Trebuie sa luptam contra lor si sa ii indepartam cat mai curand de la Puterea pe care o exercita pentru ei si impotriva romanilor!”, a scris Ponta, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.