Ponta îl acuză pe baronul PSD de Neamţ că sună parlamentari pentru a-i mitui: Cred ca lucrurile au ajuns mult prea departe si trebuie sa le oprim AZI!

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că un deputat PSD de Botoșani a venit la grupul Pro România și le-a cerut acestora să vorbească la telefon cu președintele Consiliului Judeţean Neamț, Ionel Arsene. Ponta susține că este pentru prima dată când vede o tentativă de corupție în sala de plen a Parlamentului. Tocmai din acest motiv, Ponta l-a îmbrâncit pe deputatul PSD și l-a trimis din acel loc.

„In timpul dezbaterii motiunii un deputat PSD de Botosani si-a permis sa vina la Grupul ProRomania spunand ca Ionel Arsene ( Presedintele CJ Neamt PSD) vrea sa vorbeasca la telefon cu ei !

Este prima data in istoria Parlamentului cand in plenul reunit si in fata presei asist la o tentativa de coruptie! Cred ca lucrurile au ajuns mult prea departe si trebuie sa le oprim AZI !”, scrie Victor Ponta.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, l-a acuzat pe liderul PRO România, Victor Ponta, că are un singur scop, acela de a distruge PSD. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ionel Arsene a declarat că PSD nu va sta la masă cu trădătorii, catalogându-l pe Victor Ponta ca fiind „cel mai mare trădător”.

„Victor Ponta are un singur scop, iar acela e de a distruge PSD. A primit ordin, îl duce la capăt. Victor Viorel pozează acum în mare salvator, dar de fapt el nu vrea decât dispariţia PSD. De ce? Pentru că i-am spus cu toţii la revedere atunci când ne-a trădat. Cu trădătorii Victoraş nu putem sta la masă! Iar tu eşti cel mai mare trădător al PSD. Ai reuşit în toată existenţa ta să îi faci pe toţi cu care ai interacţionat să se delimiteze de tine, începând cu Adrian Năstase, cel datorită căruia ai ajuns om politic”, a scris Ionel Arsene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *