Ponta l-a atacat dur pe Dragnea după ce a văzut un sondaj care clasează Pro Romania pe locul 5

Fostul premier și actual lider al PRO România,  Victor Ponta, spune că Dragnea se comportă ca un jupân. Reacția lui Ponta a fost declanșată de publicarea rezultatelor unui sondaj în care Pro România apare pe locul 5 în topul preferințelor votanților din România.

„Am gandit PRO Romania ca un proiect politic nou – o alternativa de centru stanga , profesionista si capabila sa ofere solutii de guvernare . Acum putem sa aducem SCHIMBAREA – chiar mai repede decat ne asteptam !

La Alegerile Europarlamentare din 26 Mai 2019 exista un singur vot care poate sa schimbe scena politica – votul pentru Pro Romania! Doar un vot semnificativ pentru Pro Romania va da curaj si incredere altor parlamentari , primari, membri si simpatizanti PSD ca exista o alternativa reala / doar prin intarirea ProRomania putem sa obtinem in Parlement schimbarea din functie a lui Liviu Dragnea si de la Guvern a Vioricai Dancila!

Stiu ca este foarte greu sa le redai oamenilor dezamagiti curajul si speranta / stiu ca sunt “otraviti” zi de zi cu propaganda platita din milioanele de euro de la Buget, ca sunt amenintati si santajati cu un aparat administrativ care in loc sa munceasca pentru oameni este folosit impotriva lor / stiu ca avem impotriva institutii care au fost acaparate de “caracatita Teldrum” si care in loc sa serveasca interesului public exacuta ordinele ilegale ale “Jupanului” !

Dar suntem hotarati sa ducem aceasta lupta – ProRomania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *