Ponta Pune Tunurile Pe Dragnea: Poate Mai Găsesc Poze…

Fostul premier Victor Ponta îl atacă din nou pe șeful PSD, Liviu Dragnea, spunând despre acesta că a îndepărtat România de Europa. Atacul lui Ponta vine în contextul în care în spațiul public s-a vehiculat că ar fi trucat fotografia în care apar Liviu Dragnea, George Maior și Laura Codruța Kovesi. Ponta a spus că în această seară va da publicității și alte fotografii cu Dragnea și șefi din SRI și Justiție.

Victor Ponta a postat un mesaj dur la adresa lui Liviu Dragnea, despre care spune că ar fi primit 800.000 de euro la nunta fiului său.

Iată mesajul lui Victor Ponta:

M-am distrat si cu cei puși de Dragnea să spună că poza e falsă – ca să ne distrăm mai tare merg diseară de la ora 21 la B1 TV in direct să arăt poza în original …. și poate mai gasesc ?/ astept de maine sa vad cine se lupta sa va demonstreze cu „pixelii” ca nu e asa ( ca doar Dragnea de la Basescu a invatat tot)!

Dincolo de orice insa lucrurile sunt foarte serioase – un om de o fatarnicie si perversitate fara precedent ( cumparand sustinere cu functii si bani publici) a mintit o tara intreaga de peste un an ca sa lupta cu Statul Paralel, cu Soros, cu tot felul de inventii si bazaconii! Si in acest timp a distrus si furat tara, si-a cocotat analfabetele in fotolii de conducere, a confiscat Parlamentul , Guvernul si PSD , a intors Romania de la drumul sau european si de dezvoltare – dupa care a facut o nuntă cu Marea Adunare Naționala la care a primit „dar” 800.000 euro !

Cine spune și acum că il crede pe Dragnea inseamna ca este cel mai cinic mincinos – nu mai are scuza naivitatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *