Ponta și-a dat în gât foștii colegi de partid: Am primit sute de mesaje pe telefon de la PSD-işti, toate încep cu „ai avut dreptate, am fost un prost”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat după trecerea moţiunii de cenzură ce a dus la demiterea Guvernului Dăncilă, a fost luat cu asalt. El își dă în gât foștii colegi de partid și dezvăluie că a primit sute de mesaje pe telefon, de la PSD-işti, şi toate încep cu „ai avut dreptate, am fost un prost”.

Ponta a mai dezvăluit și  ce “glumiță” a făcut, în legătură cu moțiunea de cenzură: „Am făcut un joc, am semnat 28 şi am votat 31”.

El a precizat că vrea, în continuare, candidat comun cu PSD: „Oferta mea pentru foştii colegi de la PSD rămâne valabilă, acum după moţiune, ar trebui să ne aşezăm la masă, să înţelegem că acest guvern s-a încheiat, să susţinem împreună un candidat comun în turul 2, care este domnul Diaconu, care să fie puternic.

Sa încercăm să construim o guvernare, avem o şansă un an de zile să facem ce nu am făcut trei ani, apoi oamenii vor decide la vot ce guvern vor”,

Ponta a mai dezvăluit că are pregătite trei propuneri pentru premier, pe care să le discute cu colegii de la PSD şi apoi să decidă cu care se va prezenta la consultări cu preşedintele Iohannis, dar a ținut să precizeze că numele său nu se află pe această listă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *