Ponta sună mobilizarea: Social – democrații să facă front comun anti – Dragnea

Fostul premier al României și actual lider al Pro România, Victor Ponta,a avut o reacție rapidă în urma sondajului IMAS, conform căruia Liviu Dragnea ar urma să fie învins la alegerile prezidențiale de către Klaus Iohannis. El le-a cerut tuturor social-democraților  să se unească și să facă front comun împotriva lui Dragnea, pentru ca acesta să nu care cumva să ajungă în turul II la alegerile prezidențiale.

„Situatia este clara pentru toata lumea : Dragnea va candida pentru functia de Presedinte doar ca sa vanda voturile PSD si sa isi negocieze avantajele sale personale / Iar pentru Klaus Iohannis cel mai simplu si comod contracandidat este Dragnea!

Trebuie ca toti cei care suntem cu adevarat social democrati, progresisti si europeni , sa sprijinim un candidat care sa ia mai multe voturi in primul tur decat Dragnea ( reprezentantul populistilor, analfabetilor, coruptilor si oportunistilor) / si care sa poata lupta cu sanse in turul al doilea contra lui Klaus Iohannis.

Astfel putem sa punem bazele politice pentru anul 2020 in vederea constructiei unui Guvern care sa scoata tara din criza, sa o relanseze economic si social si sa construiasca un viitor pozitiv pentru romani!”, a scris Ponta într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *