Ponta trage un semnal de alarmă și spune că ne trebuie, urgent, un nou guvern: “Datoriile țării s-au triplat, s-au mărit de patru ori. Deficitul bugetar e imens”

Fostul premier al României, și actual lider al PRO România, Victor Ponta, a declarat, duminică seara, la România TV, că România se află într-un impas, în acest moment, deficitul bugetar fiind uriaș, iar datoriile țării triplate. Ponta susține că este nevoie, urgent, de un nou guvern.

“Toate datoriile țării s-au triplat, s-au mărit de patru ori. Deficitul bugetar e imens. E nevoie urgentă de un nou Guvern. Mi-am făcut datoria să atrag atenția că important este construcția bugetului pe anul viitor.

Doamna Dăncilă a lăsat rectificarea bugetară după moțiunea de cenzură. Face un lucru greșit, pentru că după moțiune nu poate să mai facă acea rectificare.

Nu trebuie să se atingă nimeni de pensii și salarii, dar trebuie făcut altceva. De undeva trebuie să tăiem, trebuie să tăiem de la administrație și politicieni. E o realitate dură, nu vrem să pățim ca în 2010. Trebuie să învățăm din greșelile trecute”, a declarat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *