Populismul nu are limite nici în plina criză bugetară. Ciucă: Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei

Premierul Nicolae Ciucă face sâmbătă un bilanţ al activităţilor din această săptămână, arătând că a început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei, dorind ca măsura să se aplice începând cu 1 iulie. ”Tebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public”, mai spune premierul, el menţionând că pot administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu se vom atinge de veniturile oamenilor.

”Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie. În cursul vizitei de lucru de la Iaşi, am trecut în revistă planurile pentru acest judeţ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii ”Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin ”Anghel Saligny”, a scris, citat de News.ro, premierul pe Facebook.

Ciucă arată că, alături de partenerii de guvernar, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.
”Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, afirmă şeful Executivului.
Ciucă menţionează că a participat şi în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puţin peste 1.000 de veterani de război, în contextul zilei dedicate, pe care o marcăm în fiecare an pe 29 aprilie.
”Întâlnirea cu echipa liberală din Gorj a fost una extrem de productivă. Am avut o amplă dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului. Îmi doresc ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor faţă de alte unităţi administrative, dar şi venituri mai mari pentru locuitorii de aici”, mai spune premierul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *