Porta-vocea PSD, Codrin Ștefănescu, anunță ordinele lui Dragnea cu privire la Iohannis: “Vom depune plângere pentru înaltă trădare”

Trompeta PSD, Cordin Ștefănescu, a anunțat că se va cere suspendarea președintelui Iohannis și că acesta va fi acuzat de înaltă trădare pentru că nu pune în practică cerințele CCR  și nu emite decretele vacantării funcțiilor de ministru al Dezvoltării și al Transporturilor.

Premierul Dăncilă a declarat că a fost anunțată de Klaus Iohannis, la CSAT, că nu va da curs numirilor celor două propuneri de la Dezvoltare și Transporturi.

”Luăm în calcul să îl suspendăm pe Klaus Iohannis. El vrea să le arate celor de la Rezist, fundațiilor lui Soros că merită un nou mandat. Noi trebuie să le explicăm partenerilor strategici că președintele încalcă niște legi, încalcă și constituția. Trebuie să explică și în UE că nu avem miniștri la Dezvoltare și la Transporturi care să semneze niște acte. Luăm în calcul toate variantele. Încearcă să ne blocheze.

Rămâne în vigoare plângerea pentru înaltă trădare. Am făcut documentul cu cei mai mulți juriști. Nu putem să îl lăsăm pe Iohannis, pe Kovesi și pe alții încotro merge țara, să ne facă el Guvernul. Nu merge așa!”, a spus Codrin Ștefănescu la România TV.

De altfel, și Dragnea a spus, în Consiliul Național al PSD, că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohanis referitoare la faptul că România nu este pregătită să preia preşedinţia Consiliului European este un act de trădare. Mai mult, el le-a cerut deputaţilor Mircea Drăghici, cel propus la Transporturi, şi Florin Iordache, ca, beneficiind de sprijinul ministrului Justiției, Tudorel Toader, să depună o plângere pe numele şefului statului.

”Vă rog ca, după Anul Nou să depuneţi acea plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *