Predoiu l-a numit secretar general al Ministerului Justiţiei pe prietenul lui Ponta pe care îl schimbase din funcție în 2020

Ion Claudiu Teodorescu este noul secretar general al Ministerului Justiției, Teodorescu – un apropiat al lui Victor Ponta – a mai fost secretar general al Ministerului Justiției până în februarie 2020, când a fost înlocuit de Cătălin Predoiu, cel care acum îl pune în aceeași funcție.

Vineri seară a fost publicată în Monitorul Oficial decizia privind exercitarea, cu caracter temporar, de către Ion-Claudiu Teodorescu a funcţiei de secretar general al Ministerului Justiţiei condus de Cătălin Predoiu, transmite Hotnews.

Ion Claudiu Teodorescu a mai fost secretar general al Ministerului Justiției din ianuarie 2017, fiind numit de Guvernul PSD-ALDE condus atunci de Sorin Grindeanu, cu Florin Iordache ministru al Justiției, și până în februarie 2020, când a fost revocat de către Cătălin Predoiu.

Teodorescu a fost expert parlamentar în perioada 2004-2012, iar în august 2012 a fost numit prefect de Gorj, funcţie pe care a ocupat-o până în ianuarie 2014. A devenit apoi secretar general adjunct în Ministerul Justiţiei, fiind revocat în decembrie 2015 de către ministrul de Justiţie de la acea vreme Raluca Prună.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.