Prefectul Capitalei Dă „Ignore” Organelor De Anchetă Penală În Cazul Măcelului Din Piața Victoriei!

Mâna dreaptă a primarului Capitalei, Gabriela Firea, prefectul Speranța Clișeru, ignoră organele de anchetă penală. Prim-procurorul Parchetului Militar, Ionel Corbu, a precizat astăzi că Prefectura nu a transmis, deși i s-a solicitat, ordinul de intervenție a jandarmilor în Piața Victoriei.

Acesta a mai explicat faptul că a fost solicitat ordinul de intervenţie de la prefectul Capitalei a doua zi după protest, iar răspunsul Prefecturii a fost că Parchetul Militar trebuie să se adreseze Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti pentru a intra în posesia documentului.

„De la Prefectură am solicitat acest ordin, la faza primară, şi anume la data din după-amiaza zilei de 11 august. Am primit un răspuns de la prefectură, în sensul de a ne adresa Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, pentru a intra în posesia lui, deşi cred că am fi putut intra în posesia unui exemplar şi de la Prefectură, întrucât acolo trebuie să existe un exemplar”, a declarat Ionel Corbu.

Parchetul Militar a început ancheta, sub coordonarea parchetului General, în cazul violențelor din Piața Victoriei și intervenția în forță a jandarmilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *