Prefectul Capitalei, suspect de COVID-19, a  intrat  în izolare

Gheorghe Cojanu, prefectul Capitalei, a decis  să  intre în izolare, la scurt timp după ce, joi, a participat la ședința Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă.

Cojanu a declarat,  vineri  seara,  la B1 TV, că este contact al unei persoane care a fost depistată cu noul coronavirus și că așteaptă rezultatul testului de COVID-19 pe care l-a efectuat.

„Eu, astăzi, n-am fost la serviciu. A fost un caz de COVID… Fiind contact, s-a prezentat ambulanța. Am fost și eu testat și am fost trimis să stau în izolare. Aștept rezultatul testului. Am fost la serviciu și la prima oră am aflat că un contact de al meu, de la serviciu, a fost testat pozitiv. Și eu și încă o persoană am fost testați. Mâine (sâmbătă – n.red) primim rezultatul”, a declarat Gheorghe Cojanu.

Purtătoarea de cuvânt a Prefecturii Bucureşti, Mariana Stancu-Ţipişcă, a anunţat, joi, că prefectul este în concediu de odihnă.

„Domnul prefect este în concediu legal de odihnă”, a declarat joi Mariana Stancu-Ţipişcă, după şedinţa Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în ziua în care Grupul de Comunicare Strategică anunţa 4.013 noi cazuri de infectare cu SARS-COV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *