Președintele CJ Ilfov anunță pe Facebook rezilierea contractului pentru un drum județean

 

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a anunțat, miercuri,printr-o postare pe Facebook,  că reziliază contractul care prevedea modernizarea drumului județean 401A pentru că firma care ar fi trebuit să efectueze lucrarea nu și-a îndeplinit atribuțiile, deși toate facturile au fost plătite.

,,Azi am reziliat un contract. Cel care prevedea modernizarea DJ 401A. Regret față de cetățenii din Ilfov pentru că drumul ar fi trebuit să fie gata în martie-aprilie anul viitor – lărgit, asfaltat, cu trotuare, rigole și podețe de acces către proprietăți. Cum v-am mai spus, unii se chinuie să aibă proiecte și să obțină finanțare, noi am avut banii, dar am dat peste o firmă cu oameni iresponsabili care ne-au încurcat și nu și-au făcut treaba. Cunoscând procedurile, noi am făcut tot ceea ce a fost omenește posibil să continuăm acest contract. Am plătit toate facturile în timpul cel mai scurt, am asigurat relația cu toți furnizorii de utilități, am vorbit cu primarii să asigure tot sprijinul, dar ei, din 28 de kilometri într-un an, au făcut cinci”, a scris, într-un mesaj pe Facebook, Marian Petrache, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Potrivit lui Petrache, decizia de reziliere a fost luată după discuții cu reprezentanții firmei care ar fi trebuit să efectueze lucrarea și le-a efectuat un plan de realizare a lucrărilor cu termene precise, pe care aceștia nu le-ar fi respectat. El a  mai precizat  că a transmis, până la decizia de reziliere, avertismente, notificări și penalizări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *