Președintele Iohannis i-a băgat în ședință de campanie pe liberali

Întâlnirea preşedintelui Klaus Iohannis cu liderii PNL, care a avut loc marţi, la o vilă de protocol, s-a încheiat după aproximativ trei ore, potrivit unor surse politice. Printre subiectele abordate s-au numărat campania pentru europarlamentare, precum şi strategia pentru perioada electorală.

”Întâlnirea s-a terminat după aproximativ trei ore. Au fost abordate subiecte privind campania pentru alegerile europarlamentare, precum şi strategia pentru perioada electorală”, au precizat pentru Mediafax surse politice.

Potrivi surselor citate, la întrevedere a participat şi Rareş Bogdan, cel care deschide lista partidului la europarlamentare.

Liderii PNL au întrevederi regulate cu preşedintele pentru a discuta despre coordonarea strategiei de campanie sau la referendumul pe justiţie.

Întrevederea a venit şi în contextul în care Klaus Iohannis a anunţat vinerea trecută că va invita la consultări partidele politice pe tema situaţiei justiţiei. Conform anunţului Administraţiei Prezidenţiale, joi, au fost invitaţi reprezentaţii PNL, de la ora 15.00, ai USR de la ora 16.00, cei ai PMP de la ora 16.45, la 17.30 – UDMR şi la 18.15 Grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Vineri sunt invitate la Cotroceni delegaţiile PSD şi ALDE, de la ora 11.00, respectiv ora 12.00. În anunţ, Preşedinţia a mai precizat că fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane.

În schimb, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au spus că nu vor fi prezenţi la Cotroceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *