Moțiunea a picat în Parlament. Mai puține voturi decât semnăturile depuse! Concluzie: în Parlament sunt mai mulți penali ca oameni cinstiți!

În mod previzibil, Parlamentul a respins joi, moțiunea de cenzură a opoziției, intitulată „Ajunge! Guvernul Dragnea – Dăncilă, rușinea României!”. Au fost 161 voturi „pentru” și 3 „împotrivă”, mai puține voturi decât semnăturile strânse – 163, și mai puține decât voturile strânse la moțiunea din luna iunie, când au fost 166.

Iordache „altă întrebare” a jubilat tinând să scoată în evidență slabiciunea opoziției.

„S-a finalizat acum votul la această moţiune de cenzură. Aşa cum v-am spus eu din momentul în care a fost depusă a fost problematică această moţiune de cenzură. E prima dată când la o moţiune de cenzură sunt mai puţine voturi decât semnatarii moţiunii. M-a deranjat modul în care s-a vorbit de teme false. Iată că atunci când opoziţia nu e în stare să vină cu un program de guvernare, vin cu aceste teme false. Sper ca sărbătorile să le aducă gânduri mai bune. Cred că 2019 ar trebui să ne găsească mai uniţi, măcar la problemele importante puterea şi opoziţia pot conlucra”, a afirmat Florin Iordache, joi la Parlament.

Menținerea la putere a PSD și eventuala emitere a unei Ordonațe de amniste și grațiere convine parlamentarilor din mai toate partidele, opoziția acestora fiind doar o mascaradă atâta timp cât exisă persoane importante și în PNL sau PMP care se tem de eventuale anchete penale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *