Prima acțiune a ministrului Andrușca de când este în Guvern: Îi cere lui Țuțuianu să-i demonstreze că este…idiot!

Înregistrările cu Adrian Țuțuianu l-au scos din sărite pe ministrul Economiei, Dănuț Andrușca, după ce colegul său de partid ar fi spus că este cel mai prost ministru.
Adrian Ţuţuianu a vorbit despre el folosind termeni precum „prost” şi „idiot”, iar acum Andrușca este hotărât să-l dea în judecată pe Țuțuianu. În schimb, Adrian Țuțuianu susține că spusele sale au fost trunchiate.

„Aştept ca domnul Ţuţuianu să explice întregul context în care au fost făcute declaraţiile respective, precum şi care sunt pasajele scoase din context şi care sunt spusele sale netrunchiate. Domnia sa a spus că declaraţiile sale au fost trunchiate şi scoase din context. Aştept să mă lămuresc în legătură cu acest lucru înainte de a-l da în judecată. Sunt un om decent şi bine-crescut, dar îi rog pe toţi cei tentaţi să nu confunde toleranţa mea. Totul are o limită”, declarat Andruşcă pentru ZiarTârguNeamt.ro.

Adrian Ţuţuianu a afirmat într-o întâlnire cu primari şi consilieri judeţeni, conform unor înregistrări difuzate de România TV, că ministrul Economiei, Dănuţ Andruşcă „este atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbeşte cineva cu el”, iar singura legătură a acestuia cu economia este faptul că „a avut o vulcanizare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.