Primaria Capitalei reia procedura de achiziție a locuințelor pentru personalul medical

Primaria Municipiului Bucuresti reia procedura de identificare si negociere, in scopul achizitionarii de unitati locative cu destinatia de locuinte de serviciu pentru personalul medical si auxiliar care isi desfasoara activitatea in cadrul spitalelor aflate in administrarea Consiliului Municipiului Bucuresti, prin ASSMB.

Astfel, anuntul de cumparare locuinte de serviciu pentru personalul medical a fost publicat pe site-ul www.pmb.ro, la rubrica „Anunturi”.

Procedura a fost reluata intrucat in prima etapa, ofertele depuse de agentii economici nu au respectat prevederile din caietul de sarcini.

Primarul General, Gabriela Firea: „Pentru a incuraja cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in spitalele aflate in administrarea Primariei, sa ramana in tara, ne propunem sa le oferim conditii cat mai bune, pentru ca acest lucru se reflecta in mod direct asupra calitatii serviciilor oferite pacientilor. In consecinta, dorim achizitionarea a aproximativ 600 de locuinte de serviciu destinate personalului medical care lucreaza in spitalele administrate de Municipalitate. Speram ca de data aceasta ofertele sa respecte caietul de sarcini, astfel incat, in cel mai scurt timp, sa putem pune la dispozitia personalului medical locuinte moderne, care sa le asigure tot confortul”.

Reamintim faptul ca Primaria Municipiului Bucuresti intentioneaza sa achizitioneze unitati locative pentru personalul medical, acest program fiind implementat ca urmare a aprobarii de catre Consiliul General, in sedinta din 4 mai 2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuinte a fost stabilit in baza cererilor depuse de catre personalul medical la ASSMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *