Primaria  continua tratamentele pentru combaterea tantarilor in tot Bucurestiul

 

Incepand din aceasta seara (marți, 24 iulie), echipele firmei responsabile cu aceste operatiuni vor actiona pe aliniamentele stradale,  in parcuri, scuaruri, cimitire, unitati militare, spitale si  alte zone verzi de pe raza  administrativ teritoriala a Municipiului Bucuresti.

Informarea populatiei a fost efectuată prin afise avertizoare ce au fost amplasate la obiectivele care se supun tratamentului.

Intervalul orar de desfășurare a actiunii de combatere tantari pentru aliniamente stradale, scuaruri,spatii verzi este  intre orele 22.00 – 05.00.

Intervalul orar de desfășurare a actiunii de combatere tantari în parcuri este intre orele 24.00 – 05.00.

Se va actiona cu un numar total de 48 utilaje din care  28  utilaje de mare capacitate in sistem ULV (ceață) și 20 utilaje portabile, și un numar de 56 agenți D.D.D.

Cantitatea de substanta estimata a se folosi este de 685 litri. Precizam ca substanta folosita este K`Othrine Profi EC 250. Aceasta este biodegradabila si nu are efecte adverse asupra mediului înconjurător și asupra organismului uman. Timpul de acțiune este de cel mult 24 de ore in conditii de caldura si umiditate normala.

Mentionam ca efectuarea tratamentului este conditionată de evolutia fenomenelor meteorologice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.