Primaria Municipiului Bucuresti inchiriaza de pe piata libera locuinte pentru solutionarea cazurilor sociale

Primaria Capitalei a publicat astazi, pe site-ul www.pmb.ro, la sectiunea Anunturi, anuntul pentru inchirierea a 291 de unitati locative de 1, 2 si 3 camere in zonele B,C si D ale Municipiului Bucuresti.

Primaria Municipiului Bucuresti inchiriaza apartamentele de la proprietari, in vederea subinchirierii acestora persoanelor evacuate sau in curs de evacuare, dar si pentru cazurile sociale deosebite.

Primarul General, Gabriela Firea:

 „Avand in vedere ca la Primaria Capitalei, de mai multi ani, exista numeroase solicitari de locuinte sociale, cazuri care nu s-au putut rezolva din cauza lipsei unui fond locativ suficient, am luat decizia sa demaram de urgenta procedurile de inchiriere a aproape 300 de locuinte, destinate cazurilor sociale deosebite, urmand ca, in viitorul apropiat, sa eficientizam acest program prin construirea de locuinte atat pentru persoanele evacuate, cat si pentru tineri”.

Astfel, se estimeaza subinchirierea a 291 de unitati locative dupa cum urmeaza: 144 de garsoniere, 85 de apartamente cu 2 camere si 62 de apartamente cu 3 camere.

Aceasta masura a fost luata ca urmare a faptului ca numarul de locuinte aflate in administrarea Primariei Municipiului Bucuresti pentru astfel de cazuri este insuficient, in prezent existand inregistrate la Primaria Capitalei peste 3.000 de solicitari de locuinte sociale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *