Primarul general nu discută cu nimeni! Ciprian Ciucu: Aștept ca Nicușor Dan să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, e frustrant, trece timpu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, spune că se simte „extraordinar de frustrat” să vadă cum trece timpul și că nu se poate apuca de anumite proiecte, pentru că nu există o comunicare cu primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. Liberalul a declarat miercuri, la RFI, că are mare încredere în acesta, dar atrage atenția că dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, ce ține de el va face, iar ce ține de alții va arăta cu degetul.

Ciprian Ciucu a vorbit despre ”marea, marea, marea problemă” a depozitării gunoiului în București, spunând că în curând „nu o să mai avem unde să îl punem”.

„Aștept ca primarul general să facă odată o întâlnire cu primarii de sector, că tot întârzie să o facă și i-am trimis multe semnale că e mare nevoie de o astfel de discuție, inclusiv ieri l-am rugat să facă această întâlnire, ca să decidem dacă ne organizăm sub forma unei organizații de dezvoltare intercomunitară, așa cum specifică o condiționalitate, pentru a putea primi fonduri europene sau suntem fiecare pe cont propriu.

Eu mă pot organiza, dar nu vreau ca să scap ocazia să lucrăm integrat și aici doar primarul general poate să ne aducă pe toți la masă. Sau ne vedem fără el, dacă nu ne aduce pe toți la masă”, a afirmat Ciucu.

El spune că este a treia oară când îi cere o întâlnire lui Nicușor Dan și se așteaptă să o facă, pentru a decide ce se întâmplă cu această asociație de dezvoltare intercomunitară.

”La un moment dat, o să primesc răspuns, pentru că și eu trebuie să îmi fac bugetul de investiții pentru la anul și oamenii nu știu că de fapt bulevardele principale aparțin de Primăria Capitalei și îmi cer mie soluții. Eu vreau să găsesc soluții și să obțin finanțări, dar vreau să știu, se ocupă de ele sau mă ocup eu. Atâta am cerut, o întâlnire, pe mai multe canale, ca să discutăm despre bugetul de investiții. Faci tu Lacul Morii sau îl fac eu, termini tu Prelungirea Ghencea sau mi-o dai mie, adică lucrări de genul acesta, pentru că nu putem să începem anul, fără să avem o astfel de discuție”, a mai afirmat primarul Sectorului 6, la RFI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *