Primarul Iașiului, mesaj pentru Olguța Vasilescu: “Spor la îngropat tablouri!”

 

La scurt timp după ce fostul ministru al Muncii, Olguţa Vasilescu, a afirmat pe pagina sa de Facebook, că „în ciclul financiar trecut, Craiova a fost pe locul 1, între polii de creştere din România, la absorbţia de fonduri europene, deci peste Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi etc. Aşa că mai uşor cu propaganda pe scări”, primarul Iașiului, Mihai Chirică, nu s-a putut abține și a taxat-o pentru gafa făcută.

Duminică, Mihai Chirică i-a dat replica Olguței Vasilescu, susținând că fostul ministru ar fi trebuit să ştie că finanţarea polilor de creştere pe fonduri europene a încetat din 2016, iar din 2017 sunt poli de dezvoltare.
„Probabil doamna Olguţa Vasilescu nu ştie că finanţarea polilor de creştere pe fonduri europene a încetat în 2016, când a fost anulat însuşi termenul de pol de creştere. De asemenea, nu ştie că toate proiectele nefinalizate până în martie 2016 trebuiau continuate pe bugetele proprii ale polilor de creştere, şi nu ştie faptul că toate municipiile reşedinţă de judeţ au devenit poli de dezvoltare. La ce măcel au făcut prin ministere, de nici acum nu sunt finalizate toate axele de dezvoltare ale României, pentru atragerea de fonduri europene, nu mă mai miră nimic. Dacă informaţiile i le dă Darius Vâlcov nu pot să le urez decât „spor la îngropat tablouri””, a declarat duminică, primarul Chirica, potrivit agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *