Primarul Sucevei cere organizarea unei procesiuni prin oraş cu Moaştele Sf Ioan cel Nou pentru oprirea pandemiei: Aşa s-au vindecat oamenii!

Primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a comunicat Înalt Preasfințitului Calinic, arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților, că va solicita ajutor pentru organizarea unei procesiuni cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou, în funcție de modul cum va evolua epidemia de coronavirus.

Primarul a spus că procesiunile anterioare în județ au avut ca efect scăderea numărului de îmbolnăviri în perioada de pandemie.

Ion Lungu a mai spus că sunt mărturii ale oamenilor care au spus că s-au vindecat de coronavirus sau starea lor de sănătate s-a ameliorat după ce prin curtea spitalelor au fost aduse moaștele Sfântului Ioan cel Nou, potrivit adevarul.ro.

„Avem statistici, mărturii ale oamenilor care s-au vindecat sau ale căror stare s-a îmbunătățit ca urmare a trecerii cu moaștele Sfântului Ioan cel Nou prin curtea spitalelor sau prin apropiere. Nu știu cum vor evolua lucrurile, dar în măsura în care va fi nevoie, vom apela la dumneavoastră , să mai facem un pelerinaj cu Sfântul prin oraș și prin județ”, a spus primarul Ion Lungu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.