Procesul Colectiv s-ar putea relua de la zero!  Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcţie a judecătorului care s-a ocupat de acest caz

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de eliberare din funcţie a judecătorului Valeriu Mihail Terceanu, cel care s-a ocupat de dosarul incendiului din Club Colectiv. Începând cu data de 3 septembrie Terceanu va deveni pensionar, iar  dosarul Colectiv s-ar putea relua de la zero.

 

În prealabil, la sfîrșitul iunii iulie, plenul CSM a aprobat, în unanimitate, cererea de pensionare a judecătorului Valeriu Mihail Terceanu. Acesta este fostul soț al judecătoarei Geanina Terceanu, condamnată la șapte ani cu executare, pentru luare de mită, în dosarul Transferurilor.

procesul s-ar putea relua de la zero.

În primăvara anului 2016, dosarul „Colectiv” a fost trimis în instanţă de Parchetul General, iniţial la Judecătoria Sectorului 4, procesul fiind apoi mutat la Tribunalul Bucureşti. După mai multe termene de amânare, începuse judecarea pe fond a dosarului, fiind audiaţi cei trei patroni ai clubului Colectiv.

În dosarul „Colectiv” au fost trimişi în judecată patronii clubului, patroana firmei de artificii, directorul acesteia, un pirotehnist, persoanele juridice SC Colectiv Club SRL şi SC Golden Ideas Fireworks Artists SRL, fostul primar al sectorului 4, trei angajaţi din cadrul primăriei sectorului 4 și doi pompieri

Sursa foto: acasa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *