Procuror:Jandarmeria Nu Ne-a Dat Niciun Document!

Cercetările privind violențele de vineri seară din Piața Universității continuă. Conform prim-procurorului Parchetului Militar au mai fost înregistrate 14 plângeri și au fost audiate 5 persoane. Parchetul așteaptă documentele de la Jandarmerie, care nu a transmis actele deși au fost solicitate încă din cursul de ieri.

Aproape 500 de persoane au fost rănite în acţiunile de vineri seară, iar aproximativ 60 au ajuns la spital. Printre răniţi se află şi doi jandarmi, dintre care şi o femeie. Agresorii femeii-jandarmi au fost identificaţi, iar doi dintre ei au fost arestaţi preventiv. Ieri a fost prins și bărbatul care furase arma de la jandarmerița agresată. El a fost reținut și este în fața unui judecător după ce anchetatorii au solicitat arestarea lui preventivă.

De asemenea, luni și marți mai mulţi protestatari din Piaţa Victoriei au venit să facă plângeri. Printre cei care și-au scos certificat medico-legal se numără și 12 jandarmi.

Procurorii verifică şi modul de organizare a misiunii.

Corbu o contrazice și pe Carmen Dan care a susținut în această dimineață că acțiunea din Piașa Victoriei ar fi fost coordonată de un procuror militar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *