Procurorul care a interzis intrarea în casa monstrului din Caracal a ajuns la Secția Specială! Popescu, pus sub ÎNVINUIRE!

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul Caracal, cel care a interzis intrarea în casa monstrului până la 6.00 dimineața, a ajuns la secția Specială. Conform unor surse judiciare, acesta va fi pus astăzi sub învinuire pentru abuz în serviciu.

Astfel, Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) începe urmărirea penală în cazul procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi ale altor trei polițiști, printre care soția fostului șef al Poliției Caracal, urmând ca aceștia să fie citați ca suspecți în dosarul privind maniera în care au intervenit autoritățile în cazul Alexandrei Măceșanu.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *