Procurorul general i-a prins cu minciuna pe magistrații disperați să-l „spele” pe Daddy: Dosarul lui Dragnea rămâne la DNA! Faptele invocate de Secția pentru Magistrați nu au nicio legătură cu Tel Drum

Procurorul general, Augustin Lazăr, le-a dat peste nas procurorilor agrea’i de ministrul Tudorel Toader și de Liviu Dragnea și a rezolvat conflictul de competență ivit între Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție și Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție, în cursul instrumentării dosarului Tel Drum. Astfel, Lazăr a decis că DNA este în continuare competent să soluționeze acest dosar, în ciuda încercărilor disperate ale Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție de a pune mâna pe acest dosar.

Prin ordonanța nr. 412/C/2019 din data de 12.03.2019, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus, stabilirea competenței de soluționare a dosarului nr. 986/P/2014 în favoarea Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Soluția a fost pronunțată ca urmare a constatării că faptele care fac obiectul urmăririi penale în dosarul nr 986/P/2014 al D.N.A. nu au nicio legătură cu faptele denunțate anonim în dosarul nr. 1164/P/2018 al S.I.I.J.

Secția pentru Magistrați a trimis câteva documente procurorului general în disperarea de a pune mâna pe dosarul lui Dragnea

Secția de investigare a infracțiunilor din Justiție, controlată de oamenii agreați de PSD, a trimis la Parchetul General, ieri, mai multe documente privind cazul Tel Drum-Liviu Dragnea. Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție a refuzat săptămâna trecută sa-i predea procurorului general, Augustin Lazar, ancheta pe care susțin ca o au cu o serie de magistrați și care ar avea o strânsa legatura cu dosarul Tel Drum pe care au încercat cu orice chip să-l ia de la DNA. Procurorul de caz Alexandra Lăncranjan a refuzat să le dea dosarul și le-a pus la dispoziție doar o copie, iar ulterior l-a sesizat pe procurorul general pentru a rezolva conflictul de competență. De asemenea, DNA a pus la dispoziția lui Augustin Lazăr dosarul de urmărire penală în care Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare și pe care acum, favorita lui Tudorel Toader și a PSD pentru șefia DNA, Adina Florea îl vrea cu orice chip. Ulterior, și Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție trebuia să pună la dispoziție dosarul pentru a se rezolva conflictul de competență, doar că întârzia să facă acest lucru ținând pe loc și ancheta de la DNA.

În dosarul de la DNA Liviu Dragnea este urărit penal pentru deturnare de fonduri europene și este acuzat că ar fi proprietarul din umbră al Tel Drum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *